El Club de Vela Blanes i Fundació La Caixa tornen a renovar la seva col·laboració en l’àmbit esportiu.

El Club de Vela Blanes i Fundació La Caixa tornen a renovar la seva col·laboració en l’àmbit esportiu.

L’entitat financera dins dels seus programes d’obra social torna a donar suport al Club de Vela Blanes en l’àmbit de la vela accessible

Club Vela Blanes, juliol 2023.- Aquesta passada setmana s’ha portat a terme la signatura de col·laboració entre Fundació La Caixa i el Club Vela Blanes, per donar suport a tota l’activitat esportiva que el club porta a terme per a persones amb discapacitat psíquica.

L’entitat financera dins dels seus programes d’obra social torna a donar suport al Club de Vela Blanes en l’àmbit de la vela accessible, que l’entitat esportiva porta duent a terme des de fa anys amb el Club Esportiu El Vilar (Aspronis) amb dues tripulacions.

Fundació La Caixa dona així un impuls, de la mà del club, a la inclusió social y la igualtat d’oportunitats per aquest col·lectiu que els darrers anys ha participat amb diferents Campionats de Catalunya Acell de vela accessible i que un cop per setmana entrena a les instal·lacions del Club de Vela Blanes.

A la signatura varen ser pressents, juntament amb el Sr. Joan Balaguer, president del Club de Vela, el director de l’oficina CaixaBank de Blanes, el Sr. Marc Reixach i el Sr. Ivan Tibau, cap de Banca institucions en CaixaBank.