El Club de Vela Blanes aposta per tecnologies punteres i de futur

El Club de Vela Blanes aposta per tecnologies punteres i de futur

Ahir el nostre gerent, Hector Espadas ha rebut, com a primer port Esportiu del litoral català, el robot ROVs submarí fifish de mans de Fernando Comas representant de Drones for Geology

Club Vela Blanes, 10 de juliol de 2024.- L'equip de Drones for Geology és una empresa amb un equip format per geòlegs amb recorregut en diferents àmbits de la geologia i pilots de drons i ROVs submarins.

Drones for Geology té una àmplia experiència internacional treballant pel sector privat, pel sector públic i la recerca. Oferim serveis de consultoria utilitzant drons i ROVs submarins Fifish dels quals en són distribuïdors oficials.

El Club de Vela Blanes ha adquirit una unitat del V6 Expert. El primer ROV professional de la gamma V6, amb autonomia de fins a 100 metres, 4 h de funcionament, 3 nusos de velocitat i 6000 lúmens d'il·luminació, que permetrà observar la geologia submarina de la dàrsena d'una manera pionera, accedint a entorns geològics submarins que abans quedaven limitats o tenien difícil accés. Així es podran comprovar l'estat dels sistemes de fondeig del port esportiu, entre d'altres, gravar, recuperar objectes del fons, inspeccionar o monitorar, etc.

Amb aquesta nova adquisició, el Club de Vela Blanes, reafirma la seva aposta per les noves tecnologies, i fa un salt de qualitat en les seves tasques del port esportiu amb la incorporació d'una eina de darrera generació.