El CE El Vilar i  el Club Vela Blanes guanyen la I Regata  prova de Vela ACELL – SPECIAL OLYMPICS de Catalunya d’aquest 2024 al CN La Ràpita.

El CE El Vilar i el Club Vela Blanes guanyen la I Regata prova de Vela ACELL – SPECIAL OLYMPICS de Catalunya d’aquest 2024 al CN La Ràpita.

Més de 30 esportistes de quatre clubs catalans participen en el primer campionat de vela per a persones amb diversitat funcional que es dur a terme a la població de Terres de l’Ebre

Club Nàutic La Ràpita, 21 d’abril de 2024.- Els actuals Campions de Catalunya tornen a demostrar que estan plena forma. El tàndem CE El Vilar (Aspronis) i el Club de Vela Blanes, han aconseguit guanyar aquest cap de setmana la I Regata de vela Acell-Special Olympics de Catalunya per a persones amb Discapacitat Intel·lectual organitzada per la Federació Acell-Special Olympics i el Club Esportiu l'Angel APASA, amb el suport de l'Ajuntament de la Ràpita, al CN La Ràpita.

En una jornada que s'organitzava per primera vegada a la població, concretament a les instal·lacions del Club Nàutic, es varen donar cita més de 30 esportistes que provenien de 4 clubs del litoral català i que practiquen l’esport de la vela amb els clubs nàutics que treballen amb persones amb diversitat funcional.

Per sobre dels resultats  l’equip format pels regatistes del CE El Vilar, Marta, Marc, José Luís, Arnau i el nostre instructor Kevin Scholte, varen gaudir d’una jornada plena de sorpreses i que ha estat tot un èxit organitzatiu que ha finalitzat amb un dinar de germanor.