El Campionat d'Espanya

El Campionat d'Espanya "VENT EN POPA"

En el seu segon dia de competició, el Campionat d'Espanya de Windsurf que es disputa en aigües de Blanes (Girona) comença a situar als favorits al triomf final en les primeres posicions.

Club Vela Blanes, 29 d'abril de 2019.- Arribats a la meitat del Campionat, després de les primeres proves de diumenge i les de dilluns, amb un total de 26 proves disputades i després d'un excel·lent segon dia de condicions meteorològiques que han permès navegar en ocasions amb 15 nusos de vent, es comencen a entreveure els favorits a les posicions altes de la classificació.

RS:X Women, RS:X Men y RS:X 8.5

A la classe RS:X 8.5 amb tots els SUB-21, el català de Club Nàutic Salou es situa en primera posició convertint-se en el clar favorit de la classe. El mateix succeeix amb la sevillana Blanca Manchón en RS:X femení. La flamant representant espanyola en los propers JJOO de Tokio està essent dominadora absoluta. La andalusa te pràcticament, si no n'hi ensurt de darrera hora, assegurada la victòria final. La quíntuple campiona del món absolut de RS:X està essent intractable a Blanes. En la categoria masculina es presenta un interessant duel entre els tres aspirants al podi final: el canari Àngel Granda (Campió del Món RS:X SUB-21 en 2017), l'andalús Juan Manuel Moreno (subcampió nacional 2018) i el regatista balear del CN s'Arenal Sergi Escandell, actual Campió d'España.

Raceboard

Es presenta un bonic duel entre andalusos a la classe Raceboard entre Francisco Manchón (Campió del Món Màster) del CN Puerto Sherry i l'actual subcampió mundial Borja Carracedo (CN Sevilla) que va guanyar precisament aquest títol el passat any a Blanes.  

Techno

La flota més nombrosa de regatistes a Blanes, amb totes les seves classes i categories, la classe techno amb 88 windsurfistes repartits a les categories Sub-13, Sub-15, Sub-17 i Techno Plus es troben amb tots els fronts oberts a les classificacions. Els més petits tenen al balear Billy Coll liderant la categoria Sub-15, mentre la regatista de Melilla Aitana Duarte es la primera regatista Sub-13.

En Techno Sub-17, el regatista Josep Estrany del CN s'Arenal comença a distanciar-se dels seus perseguidors i després de 5 proves ja treu 7 punts al segon i 8 al tercer, Nacho Baltasar y Xicu Ferrer, ambdós de la Comunitat Balear.

Finalment en Techno Plus Víctor Roca del Club Windsurfing Hispano Francés (Comunitat Valenciana), lidera la classificació.