El calendari del 75è aniversari omple d'activitats el mes de juliol

El calendari del 75è aniversari omple d'activitats el mes de juliol

Concert de Piano, sardinada del soci, country i festa infantil amb creps, els plats forts del mes de juliol.

Club Vela Blanes, 31 juliol de 2018.- En any d'aniversari, el Club de Vela s'ha omplert d'activitats per a socis i amics tot just acabat juny i el Mundial de Raceboard que va  tenir lloc a les nostres instal·lacions. El tret de sortida, de les activitats estiuenques del 75è aniversari, el va posar a finals de juny la presentació de l'Auca commemorativa dels 75 anys d'història del Club a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal de Blanes, amb la presència de mig centenar de persones. Jordi Magí autor dels dibuixos, José Luís Yubero textes i el president del Club, Amadeu Nualart van presentar l'Auca que romandrà a les nostres oficines per lliurar a cada soci que la demani.

El 20 de juliol, a les 10 de la nit,  va tenir lloc el concert de piano "Nocturn a la Llum de la lluna". Marina Alum i Josep María Piguillem varen oferir als assistents, prop d'un centenar de persones, un concert de piano, amb una selecció de temes tot seguint la tradició de concerts temàtics (la música i el cinema, la música i les estrelles, la ruta Chopin, etc.) que interpreten la parella. El 21 de juliol la millor manera de celebrar 75 anyets a l'estiu va ser amb l'estómac ple. La "Sardinada del soci" va aplegar a un bon grup de socis que varen poder degustar sardines fresques cuinades a la nova barbacoa del Club.

Acabant juliol va tenir lloc la ja tradicional festa country que va fer ballar als assistents en una nit amb l'estil musical que va sorgir als anys 20 del segle xx a les regions rurals del sud dels Estats Units i l`últim cap de setmana va tenir lloc la festa infantil amb la participació del pallasso de la companyia Top-Guay i la Creperie de la Marione que va fer mes dolça l'actuació amb l'elaboració de creps que van poder degustar tots els assistents.