El Beagle de Roger Ferrer i el Waikiki de Jordi Vilar guanyadors del 39è Vila de Blanes de Creuer

Blanes 23 febrer de 2020.- S’ha tancat una nova edició de la regata que aviat farà quatre dècades i que continua essent una de les clàssiques mes antigues de la classe creuer que es duen a terme a Catalunya.

Prova puntuable per la Copa Catalana Zona Centre ha aplegat una dotzena d’embarcacions en un cap de setmana primaveral que ha permès completar 3 proves (regata costanera i dos “bastons”) per els dos grups: una dissabte amb un vent fluix de SE que va trigar en aparèixer i que va completar una distància de 7 milles entre Blanes i Malgrat, i dues diumenge amb vents de sud que van anar dels 7 als 14 nusos.

Finalment a la classe ORC 1-3 el guanyador ha estat el BEAGLE de Roger Ferrer (CVB) que ha completat les tres proves finalitzant, una vegada compensats els temps, en primer lloc a totes. El segon ha estat el KORRIGAN de Joan Balaguer (CVB) amb un tercer lloc i dos segons. En aquest grup ha tancat podi el iot ARAL de Ferran Teva (RCNB).

Pel que fa al grup més nombrós, la classe ORC 4-E, Jordi Vilar amb el WAIKIKI s’ha endut la victòria també amb tres primers llocs, seguit de l’ALEPH II de Narcís Busquets i el BABAU de Jordi Vidal. Totes tres embarcacions del Club de Vela Blanes.