El BABAU, de Jordi Vidal, 3er a la categoria SOLITARIS, a la Boomerang-Balsamar

El BABAU, de Jordi Vidal, 3er a la categoria SOLITARIS, a la Boomerang-Balsamar

TOSSUT, AINUR i VOL DE NUI també participen a la regata  solidària del CN El Balís

C.N. Balís, 5 de setembre de 2021.- El Nuba II, el Quid Pro Quo i el Biralau, es van proclamar vencedors absoluts amb tripulació, A2 i solitari, respectivament d’aquesta nova edició de la regata del Maresme que enguany i després de la pandèmia ha tingut un excel·lent èxit de participació amb més d’una trentena de iots inscrits i més de 100 participants.. La recaptació de la regata, amb fi solidària, s’ha lliurat al Hospital Sant Joan de Deu de Barcelona.

El dissabte 4 de setembre el Comitè de Regata Boomerang-Balsamar donava a les 12h la senyal d’atenció per les embarcacions de tripulació i, posteriorment, per solitari i A2.

Un total de 31 embarcacions i 105 participants entre armadors i tripulants partien des del Club Nàutic El Balís per realitzar un recorregut inicial de gairebé 50 milles nàutiques, però degut a les previsions meteorològiques de poc vent, el Comitè va decidir anunciar un recorregut alternatiu de gairebé 30 milles per la costa catalana. La sortida s’iniciava en aigües del CN El Balís, boia a 0.5 milles nàutiques al vent, i seguia fins a la boia oceanogràfica de Blanes i finalitzava de nou al CN El Balís.

El primer en temps real en completar el circuit va ser el Duende 52 del CN Arenys de Mar, que amb només escasses quatre hores el completava arribant a El Balís a les 16:12h.

El guanyador absolut amb tripulació d’aquesta segona edició de la regata solidària Boomerang–Balsamar organitzada per F4Sailing i el CN El Balís ha estat el Nuba II (CN Arenys de Mar) seguit de l’Hydra d’Oscar Chaves, vencedor de la Copa del Rei celebrada fa 3 setmanes, del CN El Balís. El podi l’ha tancat el Miaja X del CN El Masnou. Pel que fa a la classe A2, el vencedor ha estat el Quid Pro Quo del CN Arenys de Mar. Al segon esglaó del podi hi ha pujat el Comet@ de Lluis Blanchar del CN El Balís i al tercer, el Asterix del CN El Balís. Referent a la classe solitari, la victòria ha estat pel Biralau del Club Vela Mataró. El mateix Club s’ha emportat la segona posició amb el Parana II i la tercera posició ha estat pel Babau del Club Vela Blanes.

El Club de Vela Blanes es va presentar amb bona part de la seva flota a la regata. VOL DE NUI i BABAU a la categoria solitaris i TOSSUT DOS i AINUR a la categoria a dos van participar en aquesta regata que es navega amb sistema RI. Jordi Vidal amb el seu First 25.7 va pujar al podi en tercer lloc. Bona regata del patró del club vela blanes. En el seu mateix grup, Stephanne Azzoni  es va retirar de la regata.

Pel que fa al grup A-Dos, amb 11 embarcacions en regata, el TOSSUT de Josep Peralta va aconseguir el 5è lloc, mentre Àxel Muñoz, amb el seu AINUR finalitzava 8è.

La jornada de diumenge va finalitzar amb l’entrega de trofeus on s’han repartit més de 15 regals cedits per diversos col·laboradors. Així mateix, es va fer lliurament d’un xec d’un total de 1.115€ a la Campanya Amic de l’hospital Sant Joan de Déu, aconseguits a través d’una part del preu de la inscripció de la regata.

Classificacions: http://cnelbalis.sailti.com/es/default/races/race-resultsall/text/regata-boomerang-balsamar-es/menuaction/index