Dos podis, Erik Silva i Emanuel Onasaa, al IV SUP Challenge de Cabo de Palos Campionat d’Espanya Sprint i Copa d’Espanya llarga distància.

Dos podis, Erik Silva i Emanuel Onasaa, al IV SUP Challenge de Cabo de Palos Campionat d’Espanya Sprint i Copa d’Espanya llarga distància.

Cabo de Palos, 28 i 29 d’octubre de 2023.-Cent quranta riders de tota la geografia espanyola, es van donar cita en aigües de Cartagena per a assistir a l'IV SUP Challenge de Cabo de Palos, el qual enguany va albergar el Campionat d'Espanya de Sprint de la Federació Espanyola de Surf i una carrera de llarga distància puntuable per a la Copa d'Espanya i del Circuit Mediterrani de SUP Race 2023.

El Campionat d'Espanya de Sprint va inaugurar aquest campionat, en una modalitat de l'Estand Up Paddle que genera molta emoció per al públic en general i grans habilitats per part dels competidors. La zona de competició va estar molt ben distribuïda, tant en terra com en l'aigua, on els riders van haver de realitzar sortides des de la sorra, remant cap a una boia a triar entre dues, per a posteriorment realitzar un gir i tornar a la platja per a completar els gairebé 200 metres de recorregut.

La segona jornada de competició va tenir com a gran protagonista la modalitat de Llarga Distància, molt apreciada al llarg de les seves edicions per les seves exigents condicions i en un meravellós entorn. En aquesta ocasió, la mar i el vent van ser molt benvolents amb els competidors i només van haver de concentrar en la remada i a gaudir del paisatge. Fins i tot es van veure ratlles i altres espècies marines durant el transcurs de la carrera Amateur.

Quatre esportistes de l’equip blanenc es varen desplaçar a Murcia per participar de l’esdeveniment. Bon paper dels blanencs tant al Campionat d’Espanya de Velocitat on Erik Silva va ser 3r a la categoria sub-16 i Emanuel Onasaa també 3r a la categoria Amateur.

Pel que fa a la prova de llarga distància disputada diumenge, Ramón Ocaña es va posicionar en 5è lloc Amateur absolut, mentre que Emanuel ho feia en 7è lloc i Kike Silva 12è.

Classificacions: https://www.crono4sports.es/clasificacion/1572/