Doble podi blanenc al IWIM Copa de España 2024 de windsurfer

Doble podi blanenc al IWIM Copa de España 2024 de windsurfer

Marc Tusquets al grup blau i Jordi Bosch al groc pugen tercers al podi.

Es Nàutic, Sant Antoni de Portmany, Eivissa, 3-5 de maig de 2024.- Prop de 80 windsurfistes, provinents de 7 països i 8 comunitats autònomes, s’han donat cita a territori balear aquest darrer cap de setmana per disputar el International Windsurfer Ibiza Meeting Copa de España 2024, que s’ha dut a terme per tercer any consecutiu al nàutic de Sant Antoni de Portmany. L'esdeveniment organitzat el Club Nàutic Sant Antoni, la International Windsurfer Class Association i la Federació Balear de Vela,  ha tingut com a epicentre la platja de s’Arenal.

La classificació absoluta del grup Groc l'ha liderat Andrea Marchesi i del grup Blau, Eric Bellot, mentre que els campions d'Espanya han estat Oren de l'Àlber en dones i Nacho Pérez Lago en homes. També s'ha concedit un reconeixement especial a la regatista més jove, que ha estat la italiana Chiara Maras, i al més veterà, el valencià Rafa Ros. Des del divendres 3 fins diumenge dia 5, s'han disputat un total de vuit proves, totes les previstes en el calendari de l'organització.

Els regatistes del Club de vela Blanes, que varen recollir els premis de l’any 2023 corresponents a la seva classificació del rànquing de la temporada passada van tenir una destacada actuació en l’esdeveniment IWIN-Copa d’Espanya 2024. Dos d’ells, Jordi Bosch i Marc Tusquets, varen pujar al podi, tots dos, en tercer lloc, i continuen donant alegries al club, alhora que van incrementant el seu palmarès personal. Jordi Bosch en la categoria de menys pes, i Marc Tusquets en el grup dels més pesats, varen fer una molt bona Copa d’Espanya.

Més informació: https://www.esnautic.com/area-deportiva/vela/tdv/doble-titulo-para-oren-del-alamo-en-el-iwim-2024-al-ganar-la-copa-de-espana-y-la-categoria-mujer-light/