Doble podi a l'Escala, de la mà de Dani Cabré i Guillem Manresa, a la VII Costa Brava Sailing Meeting

Aleix Manresa aconsegueix el 4rt lloc a la CAT-B

CN l'Escala, 28 i 29 de març.- 44 regatistes han participat en l'últim cap de setmana de març en una nova edició de la Costa Brava Sailing Meeting a la classe Optimist. La regata era puntuable per l'ascens dels regatistes del Grup 3 i finalment només tres proves es van dur a terme pels més petits el diumenge. Dissabte la tramuntana no va permetre fer-ne cap.

El Club de Vela Blanes va tenir presència als 3 grups. Dani Cabré al Grup 1, Aleix Manresa al Grup 2 i Guillem Manresa i Emma Cabré al 3

Excel·lents resultats del tres regatistes: Dani Cabré (1er a la CAT-C) i tercer de la general va completar tres fantàstiques proves amb un bonic frec a frec amb Nora García del CN Masnou. Amb empat a punts, el blanenc va passar per sobre la masnovina al aconseguir un segon lloc a la segona prova, mentre Nora feia un 4rt.

El segon podi va venir a càrrec del petit dels germans Manresa. Guillem (3er a la CAT-C) i vuitè de la general, es va convertir també en el primer regatista del Grup-3 amb 12 punts per sobre del següent classificat de la categoria C.

Finalment Aleix Manresa (4rt CAT-B) va ser novè de la general i va signar una de les millors actuacions en les darreres regates. Només la segona prova, en que va signar un 21è lloc, el va impedir situar-se molt més amunt de la classificació, si tenim en compte un 8è i un 7è lloc a les altres dues mànegues. Per altre banda Emma Cabré (18ena) va ser una de les més destacades a la Categoria C, amb unes bones primera i tercera proves (17ena i 16ena possició), on va deixar enrere més de 20 regatistes. Bona la progressió de l'Emma.