Divendres passat va finalitzar el casal de vela 2019

Divendres passat va finalitzar el casal de vela 2019

Amb més de 150 alumnes el Casal de Vela 2019 ha tingut en les classes de windsurf un gran atractiu.

Club de Vela Blanes, dilluns 2 de setembre.- Amb el lliurament de diplomes i medalles a tots els alumnes que enguany han participat del Casal de Vela 2019, es va posar punt i final a un estiu on els mes petits han estat els protagonistes, i on els més atrevits han pogut gaudir d’uns cursos de windsurf que aquest any han estat la gran novetat.

Des de juliol i en doble torn als matins, un gran nombre d’alumnes han practicat windsurf en classe de dues hores de dilluns a divendres. Aquesta novetat i el gran atractiu que ha generat, ha possibilitat que aquest setembre s’iniciïn les classes dins l’escola de vela, durant tot l’any, amb l’objectiu de crear una flota.

Pel que fa a la resta de participants en el casal d’aquest estiu, han gaudit d’hores de navegació i activitat a terra (amb jocs i gimcanes que han posat ressò en la importància de tenir cura amb el medi marí del que tots som partícips) de la mà de tot un seguit de tècnics que, enguany després de dur a terme el curs de monitor organitzat per la FCV i portat a terme en el nostre propi club, han dut les pràctiques amb els més de 150 alumnes (des de 6 anys) que durant juliol i agost han gaudit de dilluns a divendres del casal. Els futurs monitors han realitzat una extraordinària tasca pedagògica en l'aprenentatge de la vela (Lúdics, Weekend, Raquero, RS:Feva, Optimist, etc.) i en la vessant més lúdica, amb la participació en activitats de caiac i paddle.

El passat divendres dia 30 d’agost es van aplegar tots per posar punt i final a l’estiu tot degustant un petit aperitiu després de recollir el merescut premi que reconeix la seva participació en el Casal del Club de Vela Blanes.