Dídac Costa presentarà el documental Open Ocean, de la seva volta al món, al Trofeu Vila de Blanes Creuer 2022.

Dídac Costa presentarà el documental Open Ocean, de la seva volta al món, al Trofeu Vila de Blanes Creuer 2022.

Club Vela Blanes, 26 i 27 de febrer.- Els propers dies 26 i 27 de febrer tindrà lloc la 41ena edició de la Regata Vila de Blanes Creuer per a la classe creuer ORC, puntuable per la Copa Catalana Zona Centre i que enguany també es converteix en la primera prova del Circuit Català de Regates Costaneres. Entre els actes socials que es duran a terme, destaca la projecció de la pel·lícula “Dídac Costa en Open Ocean” dirigida per Nathan Siegel, diumenge 27 de febrer a l’Aula del Club de Vela Blanes. A la projecció assistiran el propi director de la cinta i el seu protagonista.

El febrer de 2021 Dídac Costa va finalitzar la volta al món en solitari (Vendée Globe) en 20è lloc. 97 dies, 6 hores y 27 minuts va invertir el català en recórrer els més de 52.000 quilòmetres. Tota una fita per a la vela oceànica del nostre país.

El documental, produït per ONA i estrenat a l’octubre de l’any passat, ens mostrarà aquesta història des d’un punt de vista mes personal. Amb un Dídac Costa explicant les seves vivències personals i professionals. Tota una travessia personal d’aquest barceloní de 41 anys que s’ha convertit amb la seva “aventura” en el primer espanyol en completar per segona vegada la Vendée Globe amb l’embarcació ‘One Planet One Ocean’.

Amb escenes inèdites de l’última Vendée i de la de l’any 2016, aquesta producció permetrà comprendre i conèixer una mica més tot el treball, les dificultats i el gran esforç per aconseguir els objectius d’un repte com aquest.

Tràiler: https://youtu.be/mrOO7bS2byc