Classificacions dispars dels Optimist blanencs al XXI Memorial Estruch d'Arenys

Club Nàutic Arenys de Mar, 24 i 25 d'octubre.- Aquest passat cap de setmana s'ha disputat la segona prova Nivell 2 classificatòria per a ascensos i Selecció Catalana de la classe Optimist grups 1 i 2 (78 regatistes al Grup-1 i 88 al Grup 2 ) en aigües del Maresme. La tònica predominant del cap de setmana amb vents suaus entre 4 i 8 nusos només va permetre dur a terme 4 de les 6 proves programades per a cada grup.

Participació irregular per l'Equip blanenc en ambdós grups. Tot i el domini del Club Nàutic el Balís al Grup-1 en posicions de podi, va ser un gironí (Marçal Costa) del Club Nàutic Palamós, qui va fer-se amb la victòria. En aquest grup la Martina Casañé (15ena) malgrat un mal començament a la primera prova, ràpidament va recuperar-se amb un quart lloc a la segona de dissabte. Finalment no va poder repetir diumenge i va quedar en la 15ena posició. Dani Cabré (62è) no va tenir el seu millor cap de setmana, malgrat va estar barallant-se i lluitant amb la part mitja alta de la taula en alguna de les proves.

Pel que fa al Grup-2 dominat pels regatistes de la zona sud, en Guillem Manresa (17è), al igual que la Martina al Grup 1, va aconseguir un meiritori 7è lloc a la segona prova entre els 89 regatistes en competició. El seu germà Aleix Manresa (47è) va estar en tot moment lluitant a mitja taula aconseguint en la darrera prova un 26è lloc. Finalment l'Emma Cabré (61ena), malgrat no finalitzar la última prova, si que va aconseguir un 33è lloc a la tercera en disputa.