Cinc regatistes del Club de Vela Blanes participen en el Trofeu Comodor de Garraf N2

Cinc regatistes del Club de Vela Blanes participen en el Trofeu Comodor de Garraf N2

Vladik, Max, Ibai, Martina i Tessa entre els més de 140 regatistes infantils aplegats el l'onzena edició de la segona regata puntuable del circuit català de la classe optimist.

Club Nàutic Garraf, 11 i 12 de febrer de 2023.- En aigües del municipi de Sitges s'han aplegat aquest passat cap de setmana 146 regatistes infantils per disputar la segona prova N2, puntuable pel circuit català de la classe optimist, aquest 2023.

Provinents dels clubs nàutics del litoral català de nord a sud, els regatistes varen disputar sis proves en un cap de setmana assolellat. Dissabte, malgrat sortir tard, ja que el vent es va fer esperar, els participants van completar dues mànegues entre 5/6 nusos. Diumenge el vent, una mica més generós (entre 8 i 10 nusos) va permetre completar quatre regates.

Els cinc participants del Club de Vela Blanes, van córrer sort dispar. Vladik López (64è) i Max Piguillem (65è), es varen situar de mitja taula per munt, i van ser els millors classificats dels representants del nostre Club, amb bons parcials com el 13è lloc de Vladik o el 29è de Max. Martina Bedoya (107a) va ser la millor regatista femenina del nostre club, seguida de Tessa Aguirre (138a). Aquesta última, però, no va poder competir a la jornada dominical. Finalment, Ibai Ibarguren (132è) va competir només a les proves de diumenge.

Classificacions: http://www.velacngarraf.com/ca/default/races/race-resultsall/text/xi-trofeu-comodor-classe-optimist-2023-ca/menuaction/race-toa