Carlos Ordóñez subcampió d'espanya de vela 2019 amb la UPC

La UPC s'ha proclamat aquest passat 11 d'abril subcampiona d'Espanya de Vela Universitària al campionat celebrat en el RCN València.

RCNV, 11 ABRIL DE 2019.- La tripulació de la UPC ha formada per Matías Sabaté (CN El Masnou), Èlia Miquel (CN Vilassar de Mar), Carlos Ordóñez (CV Blanes), Jaime Menescal (CN Vilassar de Mar) i Elías Aretz (CN El Balís) va aconseguir el subcampionat per darrera de la tripulació de la Universitat de Múrcia.

La Universitat de Murcia (UMU) s'ha proclamat campiona d'España universitària de Vela 2019 al imposar-se a la final del grup or en aigües de la Comunitat Valenciana. La tripulació murciana, que havia accedit al grup or després de classificar-se com a segona a la "round robin", va guanyar les dues primeres mànegues, motiu pel qual el 4rt lloc a la tercera prova  li ha estar suficient  per emportar-se la victòria amb 6 punts. En segon lloc la Universitat Politècnica de Catalunya, amb el nostre regatista Carlos Ordóñez dins l'equip, va aconseguir la victòria a la darrera prova, que juntament amb dos tercers llocs inicials,  li van permetre aconseguir el subcampionat universitari. El tercer lloc va ser per la Universitat de Vigo.

Amb aquest títol, el regatista blanenc, Carlos Ordóñez augmenta el seu palmarès de triomfs després dels diferents premis i trofeus aconseguits a les classes Europa i Finn. Actualment inicia la singladura a la classe Star i es entrenador de l'equip de la classe Europa del Club Vela Blanes.