Carlos Ordóñez es proclama Campió d'Espanya Juvenil de la classe Finn a Galícia.

XVI SETMANA NÀUTICA-Camp.Espanya Finn, RCN La Corunya, 29-31 juliol.- Aquest cap de setmana s'ha dut a terme en aigües de la Corunya el Campionat d'Espanya de la classe olímpica FINN. Un total de 23 participants de tota Espanya i convidats de l'estranger (Irlanda, Hungria, França i Portugal) han gaudit de bona competició i millor gastronomia. Al centre del passeig marítim de La Corunya, lloc privilegiat per contemplar la regata per part dels vianants, s'ha situat el centre de coordinació i la base del campionat.

Tres proves el primer dia amb vent de 15 a 20 nusos, amb forta onada, van iniciar un campionat que va anunciar un trofeu amb dures condicions de vent tant assídues a l'Atlàntic. Trencament de material vari i alguna contusió de botavara en varen ser la mostra.

El segon dia, tres proves mes, amb menys vent i sense incidents varen possibilitar el descart. Finalment diumenge es va mantenir la previsió de vents fluixos que van permetre l'emoció del podi a la categoria juvenil fins l'últim moment.

Després de 9 proves, el nostre regatista juvenil Carlos Ordóñez es va proclamar Campió Juvenil de la categoria i 3er d'Espanya. Carlos Ordóñez va saber, com be diu un refrany espanyol, "nadar y guardar la ropa". Després de tastar el camp de regates i una vegada assolits objectius en el segon dia de competició en Carlos va proclamar-se Campió Juvenil i 3er espanyol per darrere de Pablo Guitián i el gallec Miguel Fernández.

A la 13a i 14ª posició, empatats a punts (103), Axel Muñoz i David Ordoñez, també del nostre Club, varen completar la classificació dels regatistes catalans, juntament amb el regatista del CN Masnou, Jaume Alis.