Carlos Ordóñez 3er al Campionat Espanya classe Finn a Hondarribia

El "finnista" blanenc està acostumant-se a pujar als podis nacionals els últims anys. Aquest 2018 ha aconseguit el tercer lloc absolut i juvenil al Campionat d'Espanya i es l'actual subcampió de la Copa.

CN Hondarribia, 14 octubre de 2018.- Aquest cap de setmana passat el Club Nàutic de Hondarribia (Donostia) va albergar el Campionat d'Espanya de la classe Finn, en el qual es van donar cita 43 participants. Un esdeveniment nacional en el que els juvenils al podi i la meteorologia adversa han estat  els grans protagonistes. Un temps que només ha permès dur a terme dues proves.

El nostre regatista Carlos Ordóñez, actual subcampió de la Copa d'Espanya, ha aconseguit pujar al tercer lloc del podi en el Campionat Nacional. Carlos va ser un dels únics 6 regatistes que van finalitzar la segona prova, amb més de 30 nusos, d'un total de 43 regatistes.

El gran vencedor va ser el balear Joan Cardona, integrant del RCN Palma, qui es va alçar amb el títol tant en la categoria absoluta com en la juvenil. El regatista valencià Andrés Iván Lloret, del Club Nàutic el Campello, es va proclamar subcampió d'Espanya.