Cap de setmana d’esport i solidaritat al Trofeu Nadal

Cap de setmana d’esport i solidaritat al Trofeu Nadal

El passat cap de setmana va tenir lloc la darrera regata de l’any per vela lleugera i creuer. La regata solidària Trofeu Nadal, inclosa dins el actes de “Navega amb la Marató, va iniciar dissabte la jornada amb el lliurament de les dessuadores dels equips de regata, i va tancar amb el sopar fi de temporada de la secció de paddle surf.

Club de Vela Blanes, 18 i 19 de Desembre.- El passat cap de setmana va tenir lloc la darrera regata de l’any 2021 que enguany ha tingut caràcter solidari al afegir-se a la campanya “Navega amb la Marató”. La jornada va començar amb un acte on el president, comodor i director esportiu van agrair l’esforç, els triomfs i el valors que representen els regatistes, que formen part dels flotes i equips de regata, i que porten el nom del Club de Vela Blanes, més enllà de les fronteres del nostre país. Així mateix es va fer la presentació dels integrants dels diferents equips (Optimist, Europa, Windsurf, etc.) de cara al proper 2022 i se’ls va lliurar la dessuadora del Club tot traslladant els millors desitjos de cara la propera temporada.

L’acció es va traslladar després a l’aigua. A la badia de Blanes es va iniciar el Trofeu Nadal, que malgrat els esforços no va finalitzar cap prova doncs un dia anticiclònic i sense vent va impedir navegar a totes les flotes. Afortunadament diumenge la vela lleugera va avançar l’horari de sortida i va finalitzar les mànegues programades amb un vent de terra de 6/8 nusos a les 9 del matí.

A la tarda, la secció de paddle surf va realitzar una sortida lúdica per donar punt i final a la temporada de l’any competitiu. Els “riders” van omplir la badia amb barrets de Pare Noel i taules per brindar per un any que ha estat molt exitós. A la nit varen dur a terme un sopar de germanor.

Bon Nadal!