Àxel Muñoz nou Campió de Catalunya de la classe Finn

David Ordóñez puja 3er al podi i es consolida dins la classe.

CN El Balís, 24 i 25 de setembre de 2016.- Aquest passat cap de setmana ha tingut lloc en aigües del Maresme, al Club Nàutic el Balís, el Campionat de Catalunya de la classe Finn. 16 regatistes de set clubs catalans diferents, amb participació també del país veí França, s'han donat cita en un campionat que ha completat 6 proves al llarg del cap de setmana.

El Club de Vela Blanes, no va poder enviar a Carlos Ordóñez, subcampió d'Espanya de la classe olímpica i actual Campió d'Espanya Juvenil, però s'ha endut també el Campionat de Catalunya de mans d'Àxel Muñoz (1er). El regatista del Club de Vela Blanes, en la que ha estat potser una de les regates més regulars de la seva trajectòria com a regatista, va superar el francès Florian Faucheux, en segona posició sense optar al Campionat de Catalunya, i Pedro Jiménez (2n) del Club de Vela Calella. Va completar el podi l'altre regatistes del Club Vela Blanes, David Ordóñez (3er) que es va convertir també en el guanyador juvenil. Un David que segueix l'estela del seu germà i ja s'ha consolidat dins la classe.

CLASSIFICACIONS: 16 Regatistes