Ascensión Roca (RCNT) i Rafa Rabasa (CN Balís) Campions de la Copa d'Espanya 2018

Ascensión Roca (RCNT) i Rafa Rabasa (CN Balís) Campions de la Copa d'Espanya 2018

En un últim dia de competició sense vent a la badia de Blanes, Rafa Rabasa aconsegueix també el triomf en la categoria masculina SUB-20 i Lluïsa Puig del CN Estartit en categoria femenina. Marc Arrufat i Mònica Veenhoven del CN El Balís aconsegueixen el triomf SUB-18. El blanenc Nil Gibernau es queda a 3 punts d'entrar en l'equip nacional SUB-20. Equip espanyol de la classe Europa, que s'ha configurat després de les proves dutes a terme a Blanes.

Club Vela Blanes, 1 de maig de 2018.- L'últim dia de competició de la Copa d'Espanya s'ha presentat sense vent. El Comitè de Regates ha intentat fins a l'últim moment dur a terme alguna prova, però un cel tapat i tot just tres nusos d'intensitat de vent han posat complicat el tema. Finalment a les tres de la tarda s'ha decidit donar per acabada l'espera i s'ha donat per finalitzada una nova edició de la Copa d'Espanya de la classe Europa; quedant la classificació tal com es va publicar en la jornada d'ahir.

Ascensió Roca de Togores (RCNT) i Rafa Rabasa (CN Balís) es proclamen campions de la Copa d'Espanya, sent el regatista català també el campió sub-20 en categoria masculina. La regatista del CN ​​Estartit Lluò¯sa Puig ho fa en categoria femenina.

En categoria sub-18 Marc Arrufat i Mónica Veenhoven, els dos del Club Nàutic el Balís, aconsegueixen el triomf. El club del Maresme acapara gran part dels premis i es converteix en el gran triomfador d'aquesta edició 2018 de la Copa.

La Copa d'Espanya que s'ha disputat del 28 d'abril a l'1 de maig, organitzada pel Club de Vela Blanes dins dels actes del 75 aniversari, ha finalitzat amb un total de 5 proves i amb la participació de mig centenar de regatistes.

Sort molt dispar entre els participants del club local. El regatista del Club de Vela Blanes, Nil Gibernau, ha estat el millor classificat, quedant-se a tres punts de formar part del combinat nacional que participarà en el mundial i l'europeu de la classe a Alemanya i Garda respectivament.

Al lliurament de premis han assistit diferents autoritats, representant a la RFEV, la FCV i el Club de Vela Blanes, així com el Secretari Nacional de la classe Europa, que han agraò¯t la tasca i l'esforç del Club Vela Blanes, l'equip tècnic i l'organització.