S'inicia la regata Vila de Blanes d’Optimist amb 145 regatistes de tot el litoral català.

S'inicia la regata Vila de Blanes d’Optimist amb 145 regatistes de tot el litoral català.

La regata que aquest 2024 celebra les seves “noces d’or”, donarà diumenge els noms del regatistes que conformaran l’equip català que participarà al Campionat d’Espanya a Alacant.

Avui el temps no ha permès fer cap prova. Una “tempesta anunciada” ha descarregat amb intensitat i ha obligat a la flota a tornar a port.

Cinc regatistes del Club de Vela Blanes, Tessa Aguirre, Berta Casadevall, Max Piguillem i els germans Lopez, Vladik i Dani, participen a la regata.

Club de Vela Blanes, 10 de febrer de 2024.- S’ha donat tret de sortida a una edició molt especial d’una de les regates veteranes del circuit de la classe infantil optimist. Aquest 2024 la regata Vila de Blanes d’Optimist ha arribat al seu 50è aniversari.

Una de les clàssiques celebra les seves noces d’or amb la participació de quasi 150 regatistes infantils, provinents de clubs de tot el litoral català, que han estat acompanyats de familiars i amics, en la que ha estat una primera jornada caracteritzada per un temps desagradable que ha obligat a la flota a tornar a port degut a la tempesta que estava formant-se cap a la una de migdia i que una hora després ha descarregat amb intensitat, quan ja tots els regatistes eren a port.

Els regatistes repartits en dos grups (establerts per rànquing) no han pogut dur a terme cap prova. Hem de tenir en compte que demà quan finalitzi la regata, les classificacions permetran conformar els integrants de l’equip català que disputarà el Campionat d’Espanya a finals de març al Reial Club de Regates d’Alacant.

Pel que fa a la participació blanenca, cinc regatistes participen en aquesta edició dins el grup plata: Tessa Aguirre, Berta Casadevall, Vladik i Dani López, i Max Piguillem.