Engega el Campionat d’Espanya de Finn amb l’andalús Pablo Guitián com a favorit.

Engega el Campionat d’Espanya de Finn amb l’andalús Pablo Guitián com a favorit.

Prop de 40 regatistes de la classe olímpica es donen cita al Club de Vela Blanes

Club Vela Blanes, 1 Noviembre de 2019.- Amb una important presencia internacional encapçalada per l’argentí  Facundo Olezza (novè als últims JJOO de Rio) arrenca a la Costa Brava una regata que durant 4 dies aplegarà a gran part dels millors regatistes de la classe com el cas del regatista del RCM Santader Víctor Gorostegui o el català David Terol (RCM Torredembarra). Guillermo Altadill entrenador de l’Equip Olímpic que ha participat en 10 voltes al món,  i en 5 Jocs Olímpics com entrenador, aconseguint en Atlanta 96 la Medalla d’Oro a la classe Tornado, i regatista dels més guardonats de la flota espanyola; també navega aquests dies a la badia blanenca.

Entre els regatistes locals destacar la presencia de Carlos Ordóñez, Campió d’España juvenil en Coruña l’any 2016 i Axel Muñoz Campió de Cataluña el mateix any.

Tot i els esforços del Comitè de Regates, les condicions climatològiques adverses no han permés dur a terme cap prova durant el dia d’avui. El protagonisme se l’ha emportat la “paella familiar” que han gaudit els regatistes.