Anna Gimeno e Irene Casañé fan podi a la 6ena edició del Velanium Trophy al CN Balís.

VI VELANIUM TROPHY.

CN Balís, 13-15 de febrer.- Sisena edició d'aquesta regata duta a terme al CN Balís, que posa punt i final a la Winter Series (Christmas Race de Palamós e IGPVB de Blanes), en uns dies de competició on el vent ha estat protagonista amb intensitats suaus en línies generals, que es van moure entre els 8 i 14 nusos el primer dia de competició i vents que no van superar els 8 durant el segon dia. l'últim dia el vent no va aparèixer i la flota va romandre a terra. Finalment es van completar 7 proves que van proclamar Marta Torner i Enrique Mir guanyadors d'aquesta edició.

Pel que fa als regatistes blanencs, bona actuació novament de l'Anna Gimeno i Irene Casañé que varen aconseguir pujar al podi com 3eres femenines (9enes general) superades només per les parelles britàniques. Molt bona també l'actuació d'en Lucas Casañé i en Marc Béjar (5ens) amb molt bons parcials i un primer lloc a la 5ena prova. l'horari escolar del primer dia de competició només va permetre a aquestes dues tripulacions blanenques competir. El segon dia, ja la totalitat de la flota va poder competir al llarg de 4 proves. Pol Vila i Paula Amezaga (14ens) i Jordi i Jan Béjar (16ens) varen tenir un dia força complicat per les condicions de vents de terra que van fer que els regatistes haguessin d'estar molt concentrats en tot moment per no perdre cap metre. El regatista del Club Vela Blanes, Miquel Sarquella (13è) va fer parella amb la regatista local Loreto Llobet.