Amadeu Nualart i Felip rep la distinció d'honor com millor dirigent de l'any 2017

Amadeu Nualart i Felip rep la distinció d'honor com millor dirigent de l'any 2017

El president va rebre la distinció juntament amb Toni Tió, president de Barcelona clúster Náutico, a la Festa de la Vela Catalana 2018 que es va portar a terme al MMB

Museu Marítim Barcelona, 2 Febrer 2018.- El passat divendres 2 de febrer la festa de la vela catalana va tancar una nova edició, ja van cinquanta-una, al Museu Marítim de Barcelona. A la festa es van reconèixer els èxits i gestes dels esportistes catalans, Clubs i Escoles de Vela. A la gala hi van assistir al voltant d'unes 400 persones (la gran família de la vela catalana) que, com a gran novetat a l'edició d'enguany, van escollir mitjançant una votació online a Marta Munte Carrasco i Marcelo Cairo Assenza, tots dos del Club Nàutic Cambrils, com a Millors Esportistes de l'Any.

També es van lliurar premis a tots aquells regatistes que el 2016 i 2017 van aconseguir Campionats de Catalunya, d'Espanya i podis europeus i mundials en creuers i vela lleugera, i es van atorgar distincions especials dels anys 2016 i 2017 de comodors, secretaris de classe, creueristes, vela solidària, distincions d'honor i a tots aquells Clubs que complien 50 anys. A més a més, es va reconèixer la gran tasca que duen a terme els clubs catalans amb les Veles de Platí, Or, Argent i Bronze. Aquesta edició, també com a novetat, va lliurar un premi especial de Valors Esportius.

Des de la Federació Catalana de Vela es va agrair especialment el suport de la Secretaria General de l'Esport, de la Diputació de Barcelona, de l'Ajuntament de Barcelona i del Museu Marítim de Barcelona, així com als col·laboradors: Kronos, Unión Suiza, Porcus, Grup Vallformosa, Porcus, Diet i Vallformosa. Tots ells han ajudat a fer possible aquesta gran festa! Us deixem un tastet de les millors imatges.

Enguany el Club de Vela Blanes va veure premiats Gonzalo Giribet en Raceboard 2017 i Axel Muñoz a la classe Finn 2016 (Campió rànquing català) com a Campions de Catalunya, l'Escola Vela va rebre la Vela Or i el president Amadeu Nualart i Felip va rebre la distinció d'honor com millor dirigent de l'any 2017.