Aleix Subirà 3er masculí al Campionat de Catalunya.

Aleix Subirà 3er masculí al Campionat de Catalunya.

Ramón Figueras (CVCB/CVP) en categoria masculina i Mónica Veenhoven en femnina (CNBALÍS) Campions de Catalunya de la classe Europe.

La parella Sebastián Riquelme i  Miquel Pérez es proclamen campions de Catalunya a la classe 420.

El Campionat de Catalunya, dut a terme durant dos caps de setmana, ha completat un total de 7 proves malgrat ha estat condicionat per una meteorologia adversa

Club Vela Blanes, 17, 18, 24 i 25 d’abril de 2021- Un nou Campionat de Catalunya s’ha dut a terme en aigües de Blanes, organitzat pel Club de Vela Blanes, durant els caps de setmana del 17-18 i 24-25 d’abril. Prop de 80 regatistes (classes euopa i 420) i una vintena d’entrenadors i acompanyants provinents del litoral català s’han donat cita a la població gironina per competir durant 4 dies que han estat caracteritzats per una meteorologia adversa amb constants canvis en la direcció del vent i una intensitat molt fluixa que ha fet molt complicat dur a terme amb condicions favorables totes les proves programades. Els 7 clubs catalans repartits en ambdues categories, només varen poder competir en unes condicions excepcionals, el segon dia del campionat. Tres proves els europes i quatre els 420, amb vents d’entre 10 i 14 nusos de S-SO, han estat suficients per completar el podi d’aquest campionat.

Aleix Subirà (5è), un “vell roquer” que ha tornat a navegar a casa seva, amb moltes regates dutes a terme a la seva esquena i amb més d’un Campionat de Catalunya, va aconseguir el tercer lloc al podi masculí.

Oscar Boronat (7è) va ser l’altre blanenc situat entre els deu primers llocs.

Pol Vilariño (26è), Guillem Manresa (32è), Marina Martinez (34ena), Aleix Manresa (35è) i Martí Piguillem (39è) varen completar la participació blanenca.

 

Classificacions:

https://www.cvblanes.cat/media/docs/ClasFINAL_EUROPE.pdf

https://www.cvblanes.cat/media/docs/ClasFINAL_420.pdf

Campions de Catalunya:

https://www.cvblanes.cat/media/content/LLISTAT-TROFEUS-CAMP-CAT20210425.pdf