Abril i maig porten els primers trofeus de la temporada a l’equip de paddle surf del Club Vela Blanes

Abril i maig porten els primers trofeus de la temporada a l’equip de paddle surf del Club Vela Blanes

A la prova europea internacional, WORLD SUP FESTIVAL, Elsa Auger i Javier Escoriza aconsegueixen pujar al podi i Jordi Reixach ho fa a l’App World Tour del circuit mundial, a la Costa Blanca.

Eli Llargués, Elsa i Valentina Escoriza ho fan a la segona prova del circuit català al Club Nàutic Masnou.

Abril de 2023.- Els passats 28, 29 i 30 d’abril va tenir lloc la quarta edició del WORLD SUP FESTIVAL Costa Blanca a la província d’Alacant. Esdeveniment mundial que ha aplegat en aigües mediterrànies a més de 300 esportistes d’una trentena de països  per participar en aquest esdeveniment únic que combina esport, turisme i diversió.

Aquesta edició s’ha dut a terme entre Santa Pola i l’illa de Tabarca, i ha aplegat els millors esportistes del món en l’esport nàutic del moment, el Stand Paddle (paddle surf), a més de les modalitats de Paddleboard i SUPfoil.

El ‘World Sup Festival Costa Blanca’, que arriba a la seva quarta edició, es va iniciar el divendres 28 d'abril amb la Cerimònia d'Obertura. Un dia més tard, el dissabte 29, es disputava la ‘prova estrella’ de llarga distància entre l'illa de Tabarca i la Platja de Llevant de Santa Pola, un emocionant recorregut que contemplava les modalitats Open de 7km i Elit de 15km i que era puntuable per al circuit europeu del Eurotour. Finalment, el diumenge dia 30, va tenir lloc la carrera internacional de sprints de l'APP World Tour.

De manera paral·lela, l'organització va programar un complet programa d'activitats relacionades amb l'esport i orientades al públic de totes les edats. En aquest sentit, divendres es varen portar a terme diverses propostes com exposicions de productes, conferències, concerts, actuacions musicals, exhibicions, classes de ioga  o tallers infantils, entre altres.

L’equip del Club de vela Blanes, es va desplaçar, quasi en la seva totalitat, a terres alacantines. Vuit membres de l’equip varen participar a l’esdeveniment. El bon moment que travessa aquesta modalitat esportiva al nostre club, es va veure reflectit en uns resultats. Fins a quatre podis es varen emporatar els “riders” cap a Blanes.

En la prova puntuable per el circuit europeu del Eurotour de dissabte  i a la modalitat open de 7 km, Elsa Auger va quedar 1ª classificada sot-18 i 2ª absoluta, mentre a la categoria masculina (master +40) Javier Escoriza aconseguia el segon lloc.  Diumenge al App World Tour Jordi Reixach pujava segon al podi de la prova Beach Race Open.

---------------------------------------------------------------------

Maig de 2023.- Pel que fa al circuit català de surf, aquest passat cap de setmana 6 i 7 de maig s’ha disputat la segona prova del circuit al CN Masnou.

En categoria amateur masculina Javier Escoriza (2n) i Jordi Reixach (3r) han pujat al podi en categoria absoluta. Mentre que a la categoria femenina Elsa Auger ha estat la guanyadora i Valentina Escoriza subcampiona.

En categoria Elite femenina, Eli Llargués (2ª) ha fet també podi. Un altre en aquest inici de temporada.