XXI Ruta de la Tramuntana

El KORRIGAN de Joan Balaguer participa a la clàssica regata d'altura.

CN EL BALÍS-CN l'ESCALA 4-5 JULIOL de 2014.- Nova edició de La Ruta de la Tramuntana, organitzada per l'Associació de Navegants d'Altura Mediterranis (ANAM) amb col?laboració del CN El Balís i el CN l'Escala. Una Regata puntuable per Campionat de Catalunya de Creuers d'Altura 2014 de la Federació Catalana de Vela. 58 milles nàutiques que varen proclamar guanyador en temps real l'iot DONT ASK, un First 50 d'Alberto Fucale. l'embarcació guanyadora absolut en RI va ser l'embarcació RODAMON II de RCMB i a la categoria ORC, el NAIRAM II del Víctor Soler (CN el Balís) es va fer amb el triomf després d'una sortida sense incidències el 4 de juliol a les 18 hores amb vent del SE força 4-5.

El KORRIGAN (8è) d'en Joan Balaguer va invertir més de 19 hores en completar un recorregut exigent (superar el delta del riu Tordera, els caps de Tossa i Begur, la llossa de Palamós i les illes Medes en un recorregut costaner principalment nocturn) que va deixar fora embarcacions que no varen acabar la regata. Durant la nit de divendres es va produir una encalmada que va provocar la retirada de vàries de les embarcacions en la seva majoria de la costa del Maresme i Costa Brava. Al matí, novament un vent del SO va permetre els que encara continuaven arribar a migdia de dissabte a la línia d'arribada.

Puntuable per el Campionat de Catalunya de Creuers i dintre del circuit de regates ANAM 2014 ha servit al nostre patró Joan Balaguer per anar completant el seus objectius i mirar de ser-hi al podi dels premiats el proper mes  d'octubre al Saló Nàutic de Barcelona.