XII Trofeu Atena Regata

CN L'Escala, 7 i 8 setembre de 2013.- Nou inici de temporada aquest 2013-2014 amb la cita anual al Club Nàutic l'Escala per participar en una nova edició de l'Atena Regata. Aquesta regata que coincideix amb la festa major de la població empordanesa marca l'inici de la temporada pels clubs gironins. Amb més de 120 embarcacions que van completar quasi be totes les proves previstes en la majoria de les classes la regata va tenir el millor guió previst per l'inici de la nova temporada.

Els nostres regatistes que ja portaven una setmana d'estatge a la zona varen participar a les classes Optimist i Europa amb sort ben diferent. A la classe Optimist el millor classificat va estar en Miquel Pérez en 19ena posició. Martina Casañé ho feia en 23ena, es dona la coincidència que ambdós pertanyen a la categoria C. En Ramon Ràmia, únic representant a la categoria A va quedar en 28ena posició. Dani Cabré 36è i Gerard Pérez 38è (aquest amb una molt bona 11ena posició a la primera prova) precedien l'Emma Cabré 47ena que debutava en competició tot finalitzant dues de les proves per davant de regatistes de clubs com Palamós o el Balís en la penúltima prova. Moltes felicitats pel debut a l'Emma!

A la classe Europa el millor blanenc es va situar a la 8ena posició. Carlos Ordóñez, molt regular i amb una cinquena posició en l'última prova no va poder amb d'altres veterans a la classe. Marina Martínez 24ena, debutava amb aquesta, la seva primera regata després de deixar l'Optimist a principis d'estiu, classe en aigües de l'Escala.