SMERIT de Tito Moure es fa amb el lingot de plata d’un quilo a la 50edició de la Guíxols Medes.

SMERIT de Tito Moure es fa amb el lingot de plata d’un quilo a la 50edició de la Guíxols Medes.

També va participar a la classe A Dos el iot blanenc TOSSUT DOS, que es va afegir a la festa i bon ambient d’una regata que compleix 5 dècades ininterrompudes de celebració.

C.N. Sant Feliu de Guíxols, 12 Setembre, 2021.- Una trentena d’embarcacions i 120 navegants van participar a la 50GuíxolsMedes del Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols, la regata organitzada ininterrompudament més antiga de Catalunya que aquest 11 i 12 de setembre ha celebrat els 50 anys.

En solitaris, Joel Brosa del Reial Club Marítim de Barcelona es va imposar com a guanyador, seguit de David Garcia del mateix Club i d’Alfonso Cesar del Club Marítim Torredembarra en tercera posició.

En A2, la victòria va ser per Tito Moure (Club Vela Blanes), seguit d’Oscar Chaves en segon lloc i de Gerard Figueras (Club Nàutic Costa Brava – Club Vela Palamós) en tercera posició.

Finalment, en tripulació, Martí Gelabert del Club Nàutic Port d’Aro va aconseguir l’or, la plata per Ramon Garriga del mateix club i el bronze per Miquel Delclos del Reial Club Marítim de Barcelona.

Tots els participants a la regata van aconseguir finalitzar la prova excepte un vaixell, que es va retirar. Els primers participants van arribar a la línia de meta al voltant de les dotze de la nit i els darrers, que van topar amb més encalmades, ho han fet passades les onze del matí del diumenge.

Els guanyadors de la competició han rebut nou lingots de plata com a premi: un quilo per al primer, mig quilo per al segon i un quart de quilo per al tercer de cada categoria.

Dues embarcacions varen representar al Club de Vela Blanes, a la classe A Dos, en aquesta edició. Per una banda SMERIT de Tito Moure (1er) que es va fer  amb el lingot de plata d’un quilo que el va acreditar com a guanyador d’una regata que ja arriba al mig segle d’edicions. Per l’altre el Bavaria 36, TOSSUT DOS de Josep Peralta (8è) amb una sortida molt bona i una primera mitja part del recorregut excel·lent.

Classificacions: http://cnsfg.cat/ca/calendari/competicions/