Punt i final a la temporada d'estiu amb el Sopar de cloenda.

Punt i final a la temporada d'estiu amb el Sopar de cloenda.

Club Vela Blanes, 27 agost de 2016.- Amb el Sopar de Fi de Temporada i el lliurament de premis i distincions als regatistes, s'ha donat per acabat, un any més, a un estiu caracteritzat per l'important volum de gent que ens ha visitat quan fa just tot un any de la renovació de les instal·lacions. Un estiu que s'ha caracteritzat també per les nombroses activitats que s'han ofert als socis, des de el lloguer del material de l'àrea esportiva (paddle, caiac, windsurf,...) fins a les activitats pròpiament organitzades per a ells: trobada de les colles paelleres, enguany juntament amb els amics del Club de Tennis, el sopar musical amb èxits de sempre, la sardinada del soci, o les pròpies activitats ofertes pel gimnàs i entre les quals ha tingut molt d'èxit la del "ioga pilates surf" que s'allargarà durant tot el setembre.

Un estiu on el socis han pogut gaudir d'avantatges a perfumeria Julia, joieria Aliu. Dos nous amics que s'han sumat a Optica Muralla, Jardí Botànic Mar i Murtra, Club de Tennis i Paddle Blanes, Porcus + Tall, Viatges Europ Tours, MST Nàutica, Blanes Boats, o el propi Restaurant i Lounge Bar Inèdit.

El sopar fi de temporada en que van assistir més de 120 comensals, es va iniciar amb el lliurament d'obsequis i distincions als membres dels equips de regata del Club i de la seva Escola de Vela. Tot seguit es va distingir la figura de Montserrat Herrera i Joan Costas, per portar com a socis del club, 50 anys a la nostra institució. Acte seguit es va servir el sopar, i per acabar es va poder gaudir del ball.

Trobareu totes les fotografies a la nostra galeria d'imatges: https://www.cvblanes.cat/ca/multimedia/galeria/20160826-sopa-fi-de-temporada-cvb-fotos-alfred-farre