Part del nou Equip de Regates de la classe europe debuta al Campionat d'Espanya a Puerto Sherry

Jan, Nil i Oscar, a les ordres d'Albert Codinachs, encapçalen els nous regatistes de la classe que tants èxits ha donat al Club Vela Blanes.

Puero Sherry, 8-11 setembre.- Punt i final a un nou Campionat d'Espanya que s'ha dut a terme a terres andaluses i que es va iniciar el passat 8 de setembre amb unes magnífiques condicions de vent a la badia de Cadis, on el ponent de 9-12 nusos va engegar un campionat que durant 4 dies de competició, ha aplegat 57 regatistes, majoritàriament catalans i andalusos.

Organitzat per la Federació Andalusa de Vela i el CN Puerto Sherry, amb la col·laboració de la RFEV, la Secretaria Nacional de la classe i l'Ajuntament del Puerto de Sta. Maria, a tgravés del seu programa "El Puerto con la Vela", va tancar les proves diumenge 11 de setembre amb una quarta jornada marcada pels vents de ponent de 9 nusos d'intensitat mitja, i amb sorpresa final a càrrec del regatista del CN Estartit, Sergi Pérez, que es va proclamar Campió d'Espanya després d'una última jornada quasi perfecta del gironí, que va tenir un bonic frec a frec amb l'altre català del CN Balís, Rafael Rabasa. El podi el va completar l'alacantí Alejandro Pareja.

Els blanencs Nil Gibernau (26è), Jan Marín (39è) i Oscar Boronat (41è) varen debutar, sota les ordres d'Albert Codinachs, en un esdeveniment de caire nacional on van completar les 12 proves dutes a terme. Nil, el millor classificat, va ser també el mes regular i va aconseguir un 2n lloc a la vuitena prova, que te un gran mèrit si tenim en compte el nivell d'alguns dels 57 regatistes de la flota. Jan va completar un Campionat amb bons parcials al igual que l'Oscar. Tots tres surten molt contents d'aquesta seva primera experiència fora de Catalunya, i afronten una temporada 2016/2017 amb moltes ganes.

CLASSIFICACIONS: 57 Regatistes