Nou servei de fisioteràpia i quiromassatge al Fitness & Spa Club Vela Blanes

Nou servei de fisioteràpia i quiromassatge al Fitness & Spa Club Vela Blanes

Setembre 2016.- Nous serveis pels socis  del Fitness i Spa del Club Vela Blanes s'han posat en marxa aquest mes de setembre.

El nou servei de fisioteràpia que contempla diferents especialitats: massatge esportiu, massatge descontracturant, massoteràpia, rehabilitació (traumatològica, esportiva i reumatològica), gimnàstica correctiva, gimnàstica post-part i reeducació de l'esforç (prevenció i recuperació) ja ha entrat en funcionament dilluns de 9 a 14 hores i dimecres de 16 a 21 hores.

Pel que fa al quiromassatge, que en breu es posarà en marxa, ja ha iniciat un servei revolucionari que donarà a parlar. Un nou mètode d'oxigenació biocatalítica mitjançant l'aparell anomenat "Bol d'air", que utilitza un oli essencial de resina de pi ric en pinens que, respirats, milloren la biodisponibilitat d'oxigen a nivell cel·lular. El mètode, que no es cap medicament i si el resultat d'evolucions e innovacions tecnològiques dutes a terme durant més de 20 anys, permet de forma natural, senzilla i poc exigent sense híper-oxigenació  ni riscos radicalars, respirar amb més eficàcia i millorar la biodisponibilitat del oxigen a l'organisme.