Neus Collado i Xavi Marina podi al III Circuit Provincial Castellón SupRace

Neus Collado i Xavi Marina podi al III Circuit Provincial Castellón SupRace

L’expedició blanenca completada per Àngel Guerrero, David Blazquez i Rafa Fernández s’estrenen al Circuit del Mediterrani de Stand Up Paddle amb aquesta prova puntuable al calendari nacional.

Platja del Pinar (Castelló) , 25 d’octubre de 2020.- Nova cursa de paddle surf el diumenge passat en aigües de la Comunitat Valenciana (Castelló) amb el III Circuit Provincial Castelló SupRace, prova puntuable pel circuit nacional.  Amb una participació de prop de 80 “corredors”, amb l’elit del paddle sup nacional, i amb un mar pla però amb molt de vent es varen dur a terme les curses per a les diferents categories amb un recorregut total de 10 quilometres i 5 respectivament amb recorregut mixt up wind i down wind

L’equip del Club de Vela Blanes ha tornat a pujar a recollir premis a les categories elit i amateur. A la primera Xavi Marina (6è de la general) va pujar al podi com a 3er Màster 40 masculí, essent el tercer català darrere Tomàs Sànchez (3er) e Iker Barbarrubio (5è). Xavi va completar el recorregut dels 10 quilòmetres en 1 hora i 9 minuts.  Uns 10 minuts després aproximadament varen entrar David Blazquez (11è) i Rafa Fernández (12è).

A la categoria amateur, amb cursa de 5 quilòmetres Neus Collado (10ena) es convertia en campiona amateur femenina després de poc mes de mitja hora en recórrer la distància (una volta al circuit) mentre Angel Guerrero (13è) tancava el mateix circuit amb un temps molt similar i pujava un lloc dins la categoria masculina.

El Team de paddle surf del Club Vela Blanes prepararà les properes setmana les següents cites al calendari: el Campionat d’Espanya a Santa Pola el proper 14 de novembre i el Campionat de Catalunya el dia 22 del proper mes a Badalona.