Marc Tusquets primer català al Campionat d’Espanya de Raceboard a Puerto Sherry

Bosch 12è i Camacho 19è els altres representants blanencs a Cadis.

C.E.T.D.V. Badia de Cadis, 17-20 de setembre de 2020.- Aquest passat cap de setmana ha finalitzat a la badia de Cadis el Campionat d’Espanya de la classe Raceboard que va iniciar-se el passat dijous 17. La badia andalusa ha rebut una excel·lent participació al Puerto de Santa Maria, on l’elit del windsurf nacional s’ha donat cita per participar d’un campionat d’Espanya que ha pogut contemplar també la nova classe iQFoil que substituirà a la tabla RS:X en el JJOO de París 2024

Pel que fa a la classe Raceboard, on els regatistes blanencs participaven, s’han disputat 7 proves pels 35 regatistes inscrits, provinents de 6 comunitats autònomes (Andalusia, Balears, Catalunya, Múrcia, País Basc i Valencia). El regatista andalús, Curro Manchón va revalidar el títol de Campió d’Espanya amb solvència, deixant el segon lloc al balear Toni Colomar, essent 3er el també andalús Alejandro Rivera del CV Valdelagrana, i a qui Colomar només va treure 3 punts en un interessant duel entre ambdós durant tot el campionat.

Pel que fa als regatistes del Club de Vela Blanes, el millor classificat  va estar Marc Tusquets (7è) que va ser també el primer català a la classificació general. El regatista del club blanenc va finalitzar 6 de les 7 proves entre els 10 millors.

Jordi Bosch (12è) va ser el primer classificat dins la categoria veterans, i malgrat no competir en les dues primeres proves,  va tancar 5 rondes molt regulars.