Marc Tusquets i Luís Camacho podis a la VI Ultra Trail del Mestral

C.N.H.V., 4 i 5 de novembre de 2017.- Per sisena vegada te lloc al CNHV aquesta regata per les classes Techno 293, RS:X, Raceboard e iniciació. Dures les condicions de vent que només van permetre dur a terme dues mànegues a la classe amb partició dels regatistes del Club Vela Blanes. Dues proves a la classe Raceboard que es varen disputar dissabte amb vents de SE d'entre 4 i 5 nusos d'intensitat.

Marc Tusquets (1er), en representació del Club Vela Blanes a la categoria Raceboard es va fer amb el triomf final després  d'aconseguir dos primers llocs. Per la seva banda Luís Camacho (3er), l'altre representant blanenc va poder accedir a llocs de podi empatat a punt amb la salouenca Olivia Pujol. La millor posició de la regatista del Club Nàutic Salou a l'última prova van fer que Olivia accedís al segon lloc. Finalment Quim Figueras (8è) va tancar la participació de regatistes blanencs que comencen a sumar adeptes dins una classe dominada per regatistes del sud del país.

CLASSIFICACIONS CLASSE RACEBOARD (12 inscrits)