L’equip de regates de la classe Europe a la Setmana Olímpica de la Comunitat Valenciana.

6 regatistes del Club Vela Blanes participen a la Copa d’Espanya de la classe Europa.

RCN Torrevieja, 11-13 de febrer de 2022.- Punt i final després de dues setmanes de campionat de la VII Olympic Week de la Comunitat Valenciana. Regata internacional que ha aplegat més de 600 regatistes de vela lleugera de fins 11 països diferents i que han competit en 22 classes diferent que s’han repartit entre tres clubs diferents: RCN Valencia, RCR Alacant i RCN Torrevieja. Aquest campionat ha tancat el palmarès i ha establert els podis de copes nacionals i autonòmiques per a 9 de les 22 classes.

Quasi mig centenar de regatistes han participat a la Copa d’Espanya de la classe Europa, que ha tancat tres dies de competició, a Torrevieja, amb 9 proves disputades, i amb una jornada final on el sol i uns 6 nusos de garbí han estat els protagonistes.

Oscar Boronat (25è) ha estat el millor blanenc a la copa. Sisè sènior de la general, Oscar ha tingut resultats molt dispars, combinant proves amb bons parcials i d’altres on no ha pogut mantenir l’alt nivell competitiu. Pol Gragera (27è), molt regular durant la copa, va arribar a aconseguir situar-se en 8è lloc a la quarta prova. Pol Vilariño (34è) a mesura que avançava la regata i les proves, va anar millorant en els parcials i es va anar trobant molt més còmode a la navegació, tancant el campionat amb un meritori 14è lloc.  Guillem Manresa (42è), malgrat la posició, va ser el més regular de la flota blanenca i va superar en la classificació a regatistes sèniors.

Varen tancar la participació pel club els germans Nicolàs i Ramon Hernández (48è i 49è respectivament). Debutants tots dos en una Copa d’Espanya d’aquesta classe, els germans Hernàndez varen tastar de primera mà l’alt nivell competitiu d’una regata de nivell nacional.