Sabies que la Regata Vila de Blanes Creuer era abans coneguda com la Regata Príncep de Girona?

Sabies que la Regata Vila de Blanes Creuer era abans coneguda com la Regata Príncep de Girona?

La regata Príncep de Girona, va néixer com un esdeveniment al més alt nivell. Puntuable pel Campionat de Catalunya de Creuers, va comptar habitualment amb el suport d’importants marques comercials locals, nacionals e internacionals: Montferrant, Perrier, Ulysse Nardin,  Moët & Chandon, Pierre Balmain, Casinos de Catalunya, etc..., i tan sols les dimensions del port esportiu de Blanes varen limitar el creixement, ja solucionat amb la renovació de les instal·lacions.

En un primer moment la col·laboració desinteressada de tota una sèrie de gent va garantí l'èxit de la regata. D. Alex Colomer (vocal i comodor en funcions), D. Agustí Blanch, D. Albert Morell i D. Enric Carreras (entre d’altres), van ser els que varen treballar per al Club en la gestió de la competició. També ho va fer la FCV presidida per D. JM Roig i la RANC.

Finalment també van col·laborar també el Club Nàutic Costa Brava, el Club Nàutic Sant Feliu i el Nàutic de Lloret de Mar. La I edició del Trofeu es va disputar durant els anys 79, 80 i 81. L’edició de La Vanguardia, 11-06-1978 (pàg. 043) parlava de la creació del Trofeu “Príncipe Felipe” als locals de RCNB..

Aquest proper mes de març, arribarà a la seva 40ena edició i tota la flota blanenca participarà: KORRIGAN, BEAGLE, SMERIT, RONDALLA, MARBLAU, ALEPH, TOSSUT, XTOTS, BABAU, AINUR i NAÍ