II Regata vents del sud i IX Regata vent de dalt, creuers solitaris i A2

II Regata vents del sud

Club Nàutic Hospitalet Vandellos 2-3 Juliol de 2011

Segona edició de la regata puntuable per el Campionat de Catalunya de navegants solitaris i a dos que es troba dintre de calendari de l'ANS (Associació de Navegants Solitaris) i que organitza el Club Nàutic Hospitalet Vandellòs.
Degut a la previsió de vent fluixos es va parlat d'escorçar el recorregut. Finalment després de l'esmorzar per als participants es va confirmar el recorregut: Hospitalet ? Miami Platja -Far de Tortosa ? piscifactoria de l'Ametlla ? Hospitalet. En total 45 milles que varen ser cobertes en menys de 10 hores per les embarcacions de la classe Solitaris.

El poc vent durant tota la regata va impedir Jaume Mercader, amb el ZETA, en el Grup SOLITARIS d'aquesta regata puntuable per el Campionat de Catalunya, aconseguint la primera posició.
La sortida a les 10:00 del dia 2 de juliol va portar a la victòria al iot SALAO TU de Manuel López, que amb menys de 9 hores va cobrir les 45 milles del recorregut. El Zeta va arribar en segona posició 30 minuts més tard, després d'haver invertit nou hores i 25 minuts en completar la travessia.

IX Regata vent de dalt

CN Cambrils (15-16 Juliol de 2011)

El Club Nàutic Cambrils va celebrar, per delegació de la FCV i amb col·laboració de l'Associació "Vent de Dalt", la novena edició d'aquesta regata amb recorregut Cambrils ? Plataforma Casablanca ? Cap de Tortosa ? Cambrils. Prova considerada de tercera categoria a efectes de seguretat te un recorregut de 70 milles caracteritzat pels constants canvis de vent i la navegació nocturna de part de la regata.. Una regata que històricament ha estat per a Solitaris i A2, enguany també ha tingut participació d'embarcacions amb tripulació. Després de 40 anys duent-se a terme en d'altres poblacions de Tarragona, la prova ha celebrat aquesta edició per primera vegada a Cambrils.

En la seva lluita particular per aconseguir el Campionat de Catalunya de navegants solitaris, Jaume Mercader, amb el ZETA, va aconseguir endur-se el triomf en aquesta regata. En Jaume que va prendre la sortida (amb vents del sud-oest de fins a 20 nusos) a les 18 hores de divendres va arribar la matinada de dissabte desprès d'unes últimes milles molt complicades on el vent no va superar els 4 nusos