II Regata Costa Brava, creuers

Cala IV de Jordi Vilà primer classificat en A2

Club Vela Mataró - Club Nàutic Port D'Aro 21, 22 i 23 de maig 2010

Els passats 21, 22 i 23 de maig va tenir lloc la segona edició de la Regata Costa Brava 2010 que organitza el Club Vela Mataró amb col·laboració amb el Club Nàutic Port d'Aro.
Fins a 5 grups de classificació varen establir-se: 3 per iots amb certificat SRI, un per a tripulacions reduïdes (Solitaris i A-Dos) i un grup per embarcacions sense SRI (antic certificat RN)
La regata s'iniciava divendres 21 de maig a les 18:00 hores amb una regata en travessa: sortida de Mataró - Illes Medes - Port d'Aro i finalitzava diumenge 23 amb un Triangle al vent (8-12 milles) a Port d'Aro.
l'embarcació CALA IV del nostre amic Jordi Vilar, un Bavaria 35 Match, va proclamar-se campion en la categoria A-Dos invertint un temps de poc més de 18 hores i 30 minuts en la primera prova. Una regata dura, amb moltes encalmades i poc vent, que van obligar a passar una nit constant pendents del spi (fins a 15 vegades, comenta en Jordi, el van tenir de pujar i baixar). Això afegit a una tàctica poc encertada i la no participació diumenge en la prova del Triangle van col·locar l'iot del Club Vela Blanes a la 6ena posició de la general. Malgrat tot, la victòria dins la seva categoria, consolida una molt bona temporada de la CALA IV en el circuit de regates.