El KORRIGAN 4 guanya la 21ena edició de la regata La Petrolera A Dos

Joan Balaguer i Roger Ferrer es fan amb la victòria de la regata puntuable pel Campionat d'Espanya d'Altura ORC i puntuable pel Campionat de Catalunya d’Altura i tripulacions reduïdes.

Club Nàutic Garraf, 21 de març de 2021.- Mes d’una vintena d’embarcacions es van donar cita a la sortida de la XXII REGATA LA PETROLERA el passat divendres. Amb la incertesa de no saber si finalment es duria a terme la regata per el complicat estat meteorològic, que es preveia per el cap de setmana (vents molt forts de nord), les embarcacions amb tripulació, a dos i solitaris es van donar cita a la zona de sortida per completar les més de 80 milles de distància sortint del Club Nàutic de Garraf, virant la Plataforma Casablanca i tornar a Garraf. Finalment la sortida va ser possible.

La representació blanenca, en mans del KORRIGAN 4 de Joan Balaguer a la categoria A Dos, va completar el recorregut  amb poc més de 13 hores de navegació. Joan Balaguer i Roger Ferrer, que van arribar dotze minuts abans que L’ENIGMA, el GRAND SOLEIL de Lluís Tort del RCNB, es van convertir també en els segons classificats de la classificació general conjunta.