Campionat de Bulgaria de Vela infantil 2008

Victoria Campiona

Pomorie 28 a 31 d'agost de 2008

Victoria Hinkovska, campiona de Bulgària de la classe optimist

La regatista del Club Vela Blanes, es va proclamar campiona femenina dins la categoria absoluta i benjamí en el campionat de Bulgaria de vela infantil, la regata es va celebrar del 28 al 31 d'agost, a la ciutat de Pomorie i en aigües  del Mar Negre. Durant els dies de regata la meteorologia va ser molt variada, es van  navegar un total de 7  proves amb ventolines i també amb vents molt durs que van obligar a rescatar a part de la flota.

Els 48 regatistas que van participar en aquesta final s'havien de classificar prèviament en diferents regates puntuables a tal efecte. La Victoria ha aprofitat les vacances escolars per viatjar a Bulgaria d'on es originaria, participant i fent ja un gran paper en les diferents classificatories que l'han portat fins aquesta final.