Antonio Rodriguez i Quim Figueres 1er i 2n a la classe Raceboard al Trofeu Cornudella N2

Antonio Rodriguez i Quim Figueres 1er i 2n a la classe Raceboard al Trofeu Cornudella N2

Jordi Bosch, Luís camacho, Judith Manzano, Rafa Balcells, Joan Coll i Martí Surrallés completen l’expedició blanenca, una de les més nombroses del circuit.

Laura Cabezas guanyadora en categoria femenina a la regata del Club Nàutic el Balís.

A la categoria Techno Iniciació Albert Isanta aconsegueix el 6è lloc, Laura Benosa 19a e Ingrid Baena 25a.

L’equip de Windsurf del CVB es desplaça al complert al Trofeu Cornudella N2. Fins a 12 regatistes es desplacen al Maresme

C.N.Balís, 5 i 6 de novembre de 2022.- Intens cap de setmana en aigües del Maresme on s’han donat cita els amants del windsurf per competir en un nou N2 del Trofeu Cornudella que ha aplegar més d’una setantena de regatistes, repartits a les classes Techno, Open Foil, Raceboard e iniciació. Un total de 5 de les 6 proves programades a la classe Raceboard i 4 de 6 a Techno Iniciació, es varen disputar entre dissabte i diumenge, amb vents de S/SO  i amb una intensitat  que dissabte va estar al límit i que no va superar els cinc nusos, i una jornada dominical amb vents de 14/15 nusos, amb algunes ratxes de 18/20.

Pel que fa a la participació blanenca, els esportistes del Club de Vela blanes, ho feien en dues de les classes. Raceboard i Iniciació. Amb una de les flotes més nombroses del territori català, el club va desplaçar fins a 11 regatistes: 8 varen competir a la classe Raceboard i 3 a la classe Techno Iniciació.

Pel que fa a la classe Raceboard, Antoni Rodriguez, recentment incorporat a l’equip blanenc, es va convertir en el guanyador absolut a la classe Raceboard seguit de molt a prop per l’altre integrant del Club de Vela Blanes, Quim Figueres (2n). Només dos punts van separar a tots dos regatistes, que varen servir un bonic duel el cap de setmana. Laura Cabezas, actual Campiona d’Espanya i Subcampiona del Món va ser la guanyadora femenina de la classe i 5ª classificada de  la general. Jordi Bosch (7è) que dissabte va marcar els seus millors parcials amb un primer i un segon respectivament, en cada prova disputada, va precedir a Luís Camacho (9è) Judith Manzano (10ª), la nostra regatista més jove de la classe dins la categoria sots-17 i que només va competir dissabte. Rafa Balcells (13è), Joan Coll (14è) i Martí Surralles (15è) varen tancar la participació a la classe Raceboard.

Pel que fa a la classe Techno Iniciació, bones sensacions entre els nostres joves regatistes. Albert Isanta (6è) d’entre vint-i-sis regatistes, va ser el millor classificat. Laura Benosa (19ª), que fins fa poc navegava a la classe Europe, va obtenir bons parcials a la jornada de dissabte. Ingrid Baena (25ª), una de les darreres incorporacions a la flota, va completar una bona prova dissabte.

Classificacions: http://cnelbalis.sailti.com/es/default/races/race-resultsall/text/trofeu-cornudella-n2-techno-rs-x-raceboard-i-iqfoil-es