Aliu Joiers i Perfumeria Júlia s'afegeixen a la llista de col·laboradors que ofereixen avantatges als socis del Club Vela Blanes.

Aliu Joiers i Perfumeria Júlia s'afegeixen a la llista de col·laboradors que ofereixen avantatges als socis del Club Vela Blanes.

Agost 2016.- Ara farà un parell de mesos (ja vàrem fer ressò a la revista del Club) Perfumeries Júlia s'afegia a la llista de col·laboradors que oferien avantatges per els nostres socis. A la seva Perfumeria Júlia de Blanes (C/Ample, 15), oferia un 10% de descompte directe en els seus productes i un 10% mes addicional per una propera compra tot consultant condicions i marques en el mateix punt de venda.

Ara ha estat el torn de Aliu Joiers. En harmonia amb les últimes tendències, les joies Aliu mantenen un esperit atemporal. Aliu ofereix la possibilitat de gaudir de les joies, de dissenys actuals i de fabricació pròpia, en un espai creat en un ambient delicat, elegant i càlid, on el tracte personalitzat segueix essent la prioritat després de més de 60 anys al servei dels clients. Aliu Joiers pretenem dia a dia apostar per la novetat, la bellesa, la qualitat, amb la voluntat de millorar constantment. En aquest sentit han ofert als socis del Club Vela Blanes un 10% de descompte fins un 50% en peces de joieria.

El Club de Vela Blanes, continua apostant pels seus socis tot mirant d'oferir nous atractius i avantatges per gaudir.