Alejandro Ribera guanya amb autoritat la primera prova de la Copa d'Espanya de Raceboard a Múrcia.

Alejandro Ribera guanya amb autoritat la primera prova de la Copa d'Espanya de Raceboard a Múrcia.

El regatista andalús que navega per el Club Vela Blanes completa 7 primers llocs de 9 proves disputades. Luís Camacho (14è) i Dani Gallardo (17è) completen l'expedició blanenca.

Club Nàutic Mar Menor, 14 d'octubre de 2018.- Que el windsurf dels nostres regatistes pasa un bon moment ningú ho posa ja en dubte. A los Alcázares (regió de Múrcia) ha finalitzat la XXI edició de la SURFARI MAR MENOR per a les classes Raceboard, Fórmula Windsurf i Open. Una última jornada marcada per la meteorologia, amb pluja i vents febles que només han arribat en contades ocasions a 8 nusos, en cap moment constants del 220 i que ha proclamat Campió de la primera proba de la Copa d'Espanya al regatista andalús del nostre Club, Alejandro Rivera.

Rivera no ha tingut problemes per aconseguir la primera posició. El regatista que navega per Blanes arrancava la jornada amb una avantatge que l'ha permès navegar sense pressió. El guardó viatjava a Blanes després de que el regatista sumés 7 punts i descartés dos segons llocs després de 9 proves disputades. La lluita va quedar per el segon i tercer lloc entre Alex Buchau (CV Formentera) i Álvaro Rivero (CV Valdelagrana).

Luís Camacho (14è), molt regular, i Dani Gallardo (17è) han completat la participació dels regatistes del nostre Club, en una flota de 24 regatistes.

El lliurament de trofeus, que s'ha celebrat al Saló Social del Club Nàutic Mar Menor, ha comptat amb la  presència d'Anastasio Bastida, alcalde de l'ajuntament de Los Alcázares, que ha estat acompanyat de Nicolás Ruíz, regidor d'esports i José Mª Cano, regidor de Medi Ambient, així com Arturo García, president de la Federació de Vela de la Regió de Múrcia; Marc Leuchster, Secretari de la classe Raceboard i Alfonso Tertre, Secretari de la classe Fórmula que ha rebut un petit homenatge després de retirar-se de la secretaria de la classe.

CLASIFICACIONS:

http://regatas.cnmarmenor.es/es/default/races/race-resultsall/text/xxi-surfari-mar-menor-2018-es-3-es