19 proves al Trofeu Primavera de les classes 29er, Europa i 420

19 proves al Trofeu Primavera de les classes 29er, Europa i 420

Albert Gelpí i Alex Guillemat es proclamen Campions de Catalunya a la classe 29er.

A la classe 420 la parella del CN Port d'Aro Marta Torner i Quique Mir no donen peu a la sorpresa, després de la jornada de dissabte, i guanyen el Trofeu Primavera

A la classe Europa els regatistes gironins dominen el Trofeu amb Sergi Pérez del CN Estartit al capdavant.

Club Vela Blanes, 3 d'abril de 2016.- Punt i final, un any més, al Trofeu Primavera que enguany ha estat Campionat de Catalunya de la classe 29er. Ha estat una jornada, la d'avui diumenge, molt bona pel que fa al tema meteorològic, cosa que ha permès finalitzar el Trofeu amb la totalitat de les proves. El vent entre 10 i 14 nusos del 210º ha fet que la totalitat de la flota finalitzés tot el programa.

A la classe 29er Albert Gelpí i Àlex Guillemat del CN El Balís, s'han proclamat Campions de Catalunya. Pep Costa i Fran Núñez del CN Garraf s'han classificat en 2n lloc i Tania Bonilla / Nuria Miró del CN El Balís 3eres (1eres femenines).

A la classe 420 la Marta Torner i Quique Mir del CN Port d'Aro han guanyat el Trofeu Primavera 2016, Alex Bru i Max Urquizu del CN El Balís han pujat al podi com a segons classificats, mentre els germans Parés (Lucas i Teo) també del CN El Balís han tancat el podi. Els regatistes del Club de Vela Blanes Miquel Sarquella / Francesc Sastre han estat la millor parella local en 5è lloc.

Pel que fa a la classe Europa els tres primers a la categoria masculina han estat Sergi Pérez (CN Estartit), Oriol Piña (CN Estartit) i Oriol Arrufat (CN El Balís), mentre a la categoria femenina s'han repetit posicions i clubs en aquest ordre Patricia Figuerola, Nina Mir i Gal·la Rodiera.

A la categoria Sub-17 de la classe Europe, els tres classificats masculins han estat Oriol Piña, Oriol Arrufat i Marc Arrufat; mentre Patricia Figuerola, Gal·la Rodiera i Claudia Rodés ho han fet a la banda femenina.

Nova experiència pels regatistes blanencs del recent format Equip de Regates de la classe Europa del Club Vela Blanes. Joan Mussoll ha estat el millor classificat en 18è lloc, seguit de prop d'en Nil Gibernau (20è). Ambdós molt regulars. Jan Marín (24è) i Oscar Boronat (25è) han tancat la participació blanenca a la classe. Punt de partida de l'equip del que a partir d'ara es farà càrrec l'ex-Campió d'Europa Albert Codinachs, antic regatista del Club.

Al lliurament de premis han assistit el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Blanes, Joel Comas, el Secretari Català de la classe Europe, Jesús Tello, i el comodor del Club Vela Blanes, Xavier Manresa, entre d'altres.

Classificacions:

https://www.cvblanes.cat/ca/regates/trofeu-primavera-2016-campionat-catalunya-29er-europa-i-420-nivell-2