Costa Brava Sailing Meeting 2014

Daniel Cabré podi a la Categoria C

Club Nàutic l'Escala 12 i 13 abril 2014.- Nou cap de setmana de regates, en aquesta ocasió a l'Escala. El club nàutic d'aquesta localitat empordanesa ha acollit una nova edició de la Costa Brava Sailing Meeting ? VI Trofeu Open l'Escala Accessible, Campionat de Catalunya de Vela Adaptada, Copa Catalana de la classe Feva i regata d'ascens per la classe optimist Girona. En aquesta última classe es varen disputar 4 proves durant el cap de setmana.

La participació blanenca de sis regatistes va ser força destacada Miquel Pérez (8è) i Martina Casañé (9ena) varen ser els millors col·locats a la classificació. Gal·la Rodiera ho va fer en 11ena posició i Dani Cabré 14è. En Dani va així pujar al podi a la categoria C. Martina Rodiera (15ena) i Gerard Pérez (20è) van deixar pas a Emma Cabré (24ena). La petita regatista del Club Vela Blanes, ja comença a debutar al circuit català i va finalitzar la totalitat de les proves deixant enrere fins 10 regatistes.