visita de Josep Maria Pelegrí

Club Vela Blanes 17 de juny de 2010

El Secretari General d'Unió Democràtica de Catalunya i portaveu del grup al Parlament, el Sr. Josep Maria Pelegrí va visitar ahir, 17 de juny, la localitat de Blanes, convidat pel President Comarcal de l'agrupació política, el Sr. Salvador Pont i Freixas.
Amb ells varen estar també presents el diputat al Parlament de Catalunya, el Sr. Benet Maimí (membre de la Comissió d'Agricultura, Ramaderia i Pesca), l'alcalde d'Hostalric, el Sr. Josep Antoni Frías Molina, i el gerent del Club Vela Blanes, el Sr. Carlos Ramos.
La visita que va durar tot el matí des de les 9 del matí fins les dues va permetre entre d'altres visitar la Confraria de pescadors, on el secretari general d'Unió es va reunir amb el patró major, Sr. Eusebi Esgleas.
La visita del Sr. Pelegrí va servir, entre d'altres, per obtenir informació de primera mà de l'estat actual de les obres d'ampliació del port pesquer de Blanes. A més, el Secretari General d'Unió Democràtica, durant la visita a les nostres instal·lacions, es va mostrar molt interessat per l'estat de la concessió actual del Club de Vela Blanes.

A la foto podem veure de d'esquerra a dreta: Salvador Pont, Carlos Ramos, Josep Maria Pelegrí, Benet Maimí i Josep Antoni Frías