Presentació del Campionat d'Espanya 2005 classe Europe

Presentació del Campionat d'Espanya 2005 classe Europe

En el marc del Saló Nàutic Internacional de Barcelona 2004 i en una sala absolutament plena, va tenir lloc la presentació del proper Campionat d'Espanya, de vela, de la classe Internacional Europa que tindrà lloc a Blanes del 2 al 7 d'octubre de 2005.

Barcelona 7 de novembre de 2004. L'acte va ser dirigit per: Sr. Amadeu Nualart i el Sr. Oriol Subirà, President i Comodor del Club Vela Blanes respectivament, el Sr. Segimon Obradors President de la FCV i els representants del consistori blanenc Sr. Joan Salmerón, regidor d'esports, i el Sr. Josep Marigó alcalde-president.

Va començar els parlaments el Sr. Amadeu Nualart, que va agrair el recolzament dels clubs i regatistes que van donar suport a la candidatura de Blanes presentada el mes de setembre a Santiago de la Ribera. Va anunciar també la voluntat decidida que el Club s'ha marcat en potenciar la seva activitat esportiva.

Oriol Subirà va fer menció als aspectes més tècnics de la regata tot anunciant que en aquest moments s'estava treballant en la configuració dels comitès.

El Sr. President de la Federació Catalana es va enorgullir de poder celebrar un Campionat d'Espanya en un club adscrit a la Federació que el presideix. I va recordar una vegada més que un mar sense veles no es res, es un desert, que el repte d'omplir la badia de Blanes de veles amb la celebració d'un Campionat d'Espanya ha de ser tot un plaer pel poble, per la FCV i pel nostre país.

Finalment l'alcalde del consistori blanenc, acompanyat pel regidor d'esports, va fer ferma la voluntat de l'ajuntament per abocar-se en un esdeveniment, que com qualsevol altre de tal magnitud, es del tot beneficiós per un poble com Blanes.