Lliurament de passaports Escola de Vela, estiu 2005

èxit de participació en els cursets d'estiu

Club Vela Blanes 26 d'agost de 2005

120 alumnes d'arreu de tot l'estat espanyol (Comunitat Andalusa, Aragó, Galícia) i d'Europa (Itàlia, França i Alemanya) hauran assistit enguany als cursets de vela d'estiu organitzats pel Club de Vela Blanes. Des de el 4 de juliol i fins al 9 de setembre nens i adults encara podran gaudir de la pràctica de la vela a les instal·lacions del nostre club. Classes teòriques impartides a l'aula i pràctiques a mar han permès a gent de la nostra població i de fora d'ella sortir a mar i gaudir d'un medi tant extraordinari.
4 "panchitos", 3 raqueros, dos 420 i dos optimist han estat les embarcacions utilitzades per aconseguir els nivells "estendards" de l'Escola Catalana de Vela (Grocs, taronges, blaus...). Aquests nivells s'han obtingut mitjançant cursos de 20 hores de dilluns a divendres en sessions de matí i tarda. Enguany també hem tornat a sortejar bateigs de mar (de 3 hores de durada) gràcies a la col·laboració de Radio Marina, amb un èxit considerable.
Sota les ordres del nostre cap de monitors, en Juanmi, en Marc Subirà, Jordi Vidal, David Gayango, Albert Felip, Cristina Pujadas i Borja García, juntament amb l'ajuda de l'Albert Burcet, han realitzat una tasca dura i difícil alhora que gratificant una vegada vistos els resultats.
El lliurament de passaports de vela va reunir pares d'alumnes, alumnes, monitors, director de l'Escola de Vela i el Comodor del Club, el Sr.Oriol Subirà, que després d'excusar la presència del president va felicitar a tots per la feina duta a terme. Després dels parlaments es va poder gaudir d'un petit refrigeri del que varen gaudir tots els pressents.
Per donar acabada la temporada, només queda participar en la 15ena Trobada Taronja d'Enguany a l'Escala el proper 17 de setembre. Una jornada lúdica per nens i nenes de les Escoles Reconegudes que han realitzat cursets durant l'estiu, cursos de nivell groc o taronja, que no siguin majors de 14 anys