L'Ajuntament de Blanes homenatja als campions de Catalunya

Biblioteca Municipal de Blanes, divendres 18 de gener de 2008

Certament l'any 2007 ha estat un any on el Club Vela Blanes ha assolit molts dels reptes esportius que s'havia proposat, d'aquesta manera, es proclamava campió i sots-campió de Cataluya 2007 de la classe europe un diumenge del mes d'octubre al Club Nautic Port D'Aro en una jornada memorable, que les retines dels allí presents guardaran per sempre més.
Així l'equip format per Marc Subirà, David Gayango i Aleix Subirà es proclamava campió de
Catalunya i l'equip format per Albert Codinachs, Sergi Rodiera i Jaume Todó sots-campió.
D'altre banda una embarcació del Club Vela Blanes tripulada pesl Jordi's despres de tres anys de persistent participació en regates de 2 tripulants i havent aconseguit una gran compenetració van culminar aquest any 2007 coronant-se campions de Catalunya d'aquesta especialitat.
D'aquesta manera el Cala IV es va proclamar campió de Catalunya 2007 de creuers A2.
L'Ajuntament de Blanes ha volgut retre homenatge als esportistes del nostre club que han
destacat amb podi als campionats de Catalunya 2007.
El divendres 18 de gener a la Biblioteca de Blanes, en un acte familiar, presidit pels regidors de l'Ajuntament, Anselm Ramos, Celestino Lillo, Xavier Oms, Josep Marigó i Josep Mª Serra, amb la presencia d'una delegació nombrosa del Club de Vela encapçalada pel seu president Amadeu Nualart, comodor, membres dels equips de regates i familiars. Es va fer el lliurament d'unes plaques en reconeixement dels mèrits esportius assolits. L'acte va concloure amb un còctel on es va poder conversar tranquil·lament.